Akoestiek in een ABC-tje.

Ons assortiment scheidingswanden is functioneel en ongelofelijk uitgebreid. Schedingswanden zijn een belangrijke toevoeging in kantoren. Een simpel ABC-tje legt uit waarom:

Akoestiek

A ABSORBEREN

Door de vulling en stoffering van onze wanden, wordt een deel van het geluid geabsorbeerd. Vooral in ruimtes waar meerdere mensen werken, is de akostiek erg belangrijk. Al onze System-scheidingswanden kunnen voorzien worden van extra akoestische vulling. Met name onze System 2 en System 5 scheidingswanden zijn uitermate geschikt om geluid te absorberen.

B BLOKKEREN

Door het rechte pad van het geluid te blokkeren, voorkom je al een groot deel van de geluidsoverlast.

C CAMOUFLEREN

Wat zich niet in het zichtveld bevindt, leidt ook minder af. Daarnaast zorgen scheidingswanden, indien gewenst, voor een afgesloten werkplek, wat de concentratie ten goede komt.

Wij zijn bijzonder trots op alle mogelijkheden die onze wanden bieden.

Naast een uitgebreid standaard assortiment kunnen wij bijna alles maken wat u of uw eindklant maar wenst. Het speciale is bovendien, dat onze specials helemaal niet duurder zijn dan de standaard wanden.

Of het nou om 1 of 100 stuks gaat. Wij denken en tekenen graag met u mee, totdat we precies de juiste oplossing gevonden hebben!

Neem vrijblijvend contact op