Waarom kabelmanagement?

Kent u het volgende gevoel: Laten we projectfoto’s maken voordat de monitoren zijn geplaatst!

Eigenlijk is het vreemd. We besteden enorm veel aandacht aan inrichtingsplannen, maken de mooiste voorstellen, nemen veel tijd om de juiste sfeer en meest prettige werkomgeving te creëren. Er wordt goed nagedacht over de hardware die we op onze werkplekken gaan gebruiken en dan laten we toch het laatste stukje werkplezier liggen. Hoe vaak zien we niet dat kabels los onder werkplekken hangen, er gebruikt gemaakt wordt van onveilige stekkerblokken en dat er niet genoeg nagedacht wordt over het gebruik van monitorarmen en makkelijk toegankelijke oplaadpunten? Helaas TE VAAK!!!

Daarom kabelmanagement!

Vanuit Ergonomisch oogpunt zijn wij van mening dat een werkplek veilig, schoon en opgeruimd moet zijn. Goed uitgevoerd kabelmanagement vermindert kans op struikelen, geeft meer bewegingsvrijheid, biedt meer mogelijkheden voor flexibiliteit en bevordert efficiëntie en werkplezier.

Vanuit Facilitair oogpunt werkt het kostenbesparend als stroom en laadpunten eenvoudig te bereiken zijn en in één oogopslag zichtbaar is welke kabel en stekkerblok men moet hebben bij eventuele vervanging van hardware.

Vanuit een Technisch oogpunt is er minder kans op kabelbreuken, storingen en voorkomt brandgevaar. Als laatste geeft het vanuit Esthetisch oogpunt rust en overzicht, het straalt professionaliteit uit en niet minder belangrijk, de werkplekken en omgeving zijn eenvoudiger schoon te houden.

Zelf zien?

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Bekijk daarom onze catalogus online en zie het zelf.

Catalogus bekijken

Uiteraard kunnen wij ook op locatie een indruk geven door middel van een proefplaatsing. Neem daarvoor vandaag nog contact met ons op!

Contact opnemen