Waarom kabelmanagement?

Herkent u de wirwar aan kabels onder uw werkplek? Niet alleen ziet het er ongeordend uit, ook belemmert het u en anderen in de werkzaamheden.

Het creëert stofnesten, zorgt voor onnodige uitval van computers en netwerken, werkt kortsluiting en daarmee brandgevaar in de hand
en zorgt voor het verlies van data en functionele arbeidstijd! Door de toepassing van vele, noodzakelijke, elektronische apparatuur lijkt deze “kabelspaghetti” haast onvermijdelijk. Maar dat hoeft niet!

Door gebruik te maken van kabelmanagement, ordent u de kabels onder uw werkplek. Hierdoor verbetert u niet alleen uw werkplek voor uzelf, u creëert ook een betere werksituatie voor anderen. Zo kunnen ICT medewerkers beter en sneller hun werk doen, wat de kwaliteit en prestaties van uw apparatuur en netwerk alleen maar ten goede komt. Schoonmakers kunnen volgens het schoonmaakconvenant werken. Dit reduceert kosten en zorgt voor een aanzienlijke verhoging van de schoonmaakkwaliteit.

Hierdoor wordt uw klimaatbeheersing verbeterd en de levensduur van apparatuur verlengt. Brandgevaar wordt vermeden evenals verlies van data en functionele arbeid. Verhuisbewegingen kunnen sneller en efficiënter plaatsvinden en struikelgevaar behoort tot het verleden.

Hoe pakken wij dat voor u aan?

Onder leiding van onze projectmanagers voorzien wij op deskundige wijze in uw kabelmanagement behoefte. Door onze landelijke dekking besparen we u reis en verblijfkosten en is maximale snelheid en flexibiliteit gewaarborgd.

Wij werken met een duidelijk stappenplan, van initiatiefase tot nazorg, zodat we alle aspecten van het project goed onder controle hebben en houden. Hierdoor houden wij continu zicht op de stand van zaken en kunnen we waar nodig tijdig bijsturen.

Het leveren van personeel en projectleiders kan ten allen tijden, door de week, in het weekeinde en ’s nachts. Door de projectleider zullen in samenwerking met de verhuiscoördinator, de ICT eindverantwoordelijke en de projectmanager van het verhuisbedrijf voor,
tijdens en na alle werkzaamheden de gang van zaken gecontroleerd en zonodig bijgestuurd worden.

Een groot aantal medewerkers zijn in het bezit van een diploma VCA en de leidinggevenden BHV. Onze medewerkers zijn tevens in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Zelf zien?

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Bekijk daarom onze catalogus online en zie het zelf.

Catalogus bekijken

Uiteraard kunnen wij ook op locatie een indruk geven door middel van een proefplaatsing. Neem daarvoor vandaag nog contact met ons op!

Contact opnemen